Λίστα Γάμου

Ανοίξτε μια λιστα γάμου. Επωφεληθείτε από το γεγονός οτι ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας θα δεχθείτε δώρα, πολλά δώρα που θα σας είναι όλα χρήσιμα!! Ο λόγος απλός.

Θα τα έχετε επιλέξει εσείς. Λίστα γάμου και πάλι λίστα γάμου Ανοίξτε μια λίστα γάμου... είναι πρακτική και διευκολύνει τόσο εσάς, όσο και τους προσκεκλημένους σας. Σε όλα τα καταστήματα θα βρείτε καταλόγους με προετεινόμενα αντικείμενα, που θα χρειαστείτε για το νέο σας σπίτι, και θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε και να οργανώσετε τις ανάγκες σας.

Φροντίστε, στην λίστα γάμου, να υπάρχουν δώρα για όλα τα πορτοφόλια. Έτσι θα μπορέσετε να καλύψετε όλους τους καλεσμένους σας, εκείνους που θα ήθελαν να αγοράσουν κάτι, σε πιο προστιτή τιμή και τους πολύ κοντινούς σας φίλους και συγγενέις, που θέλουν να σας κάνουν ένα πιο ακριβό δώρο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ ανοιχτής και κλειστής λίστας.

Πολλά καταστήματα παρέχουν αυτή τη δυνατότητα. Στην ανοιχτή λίστα γάμου, οι καλεσμένοι σας διαλέγουν τα δώρα, ανάλογα με το ποσό που θέλουν να διαθέσουν και στη συνέχεια έχετε την δυνατότητα, να κάνετε όποιες αλλαγές, επιθυμείτε.

Στην κλειστή λίστα γάμου, διαλέγετε εσείς, από πριν τα αντικείμενα που αρμόζουν στην αισθητική, στο χώρο και στις ανάγκες του νέου σας σπιτικού και οι καλεσμένοι αγοράζουν ένα από αυτά.

Ότι και να επιλέξετε, η λίστα γάμου συστήνεται, γιατί σίγουρα δεν θα θελήσετε να βρεθείτε με τρία ατμοσίδερα, πέντε λεμονοστίφτες και αταίριαστα σερβίτσια πιάτων και φλυτζανιών. Όσοι πάλι έχετε ήδη ένα οργανωμένο νοικοκυριό, επιλέξτε ν' ανοίξετε μια λίστα γάμου σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι των ονείρων σας, στην αγαπημένη σας έκθεση αυτοκινήτων, για να αγοράσετε το αυτοκίνητο, που πάντα θέλατε ή αν είστε φιλότεχνοι, σε μια γκαλερί, για να αποκτήσετε ένα σπάνιο έργο τέχνης.