Αίθουσα

Η ημέρα του γάμου σας είναι η μέρα που όλοι έχετε φανταστεί ως την τελειότερη στιγμή της ζωής. Το ZAPPEION PALACE RECEPTION HALL υπόσχεται να αναλάβει όλες τις προετοιμασίες βήμα προς βήμα και να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας ώστε να οργανώσει μια ονειρεμένη δεξίωση, που θα μείνει αξέχαστη σε σας και τους καλεσμένους σας έχοντας σαν στόχο την άριστη ποιότητα, την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις καλές μας τιμές.

Μεγαλοπρέπεια σε συνδυασμό με την αξεπέραστη πολυτέλεια διαμορφώνουν το τέλειο σκηνικό για επιτυχημένες δεξιώσεις γάμων, βαφτίσια, πάρτυ και κάθε μορφή εκδήλωσης σε ένα χώρο 2000 τμ. Το ZAPPEION PALACE RECEPTION HALL με μακρόχρονη θητεία 20 χρόνων στο χώρο των εκδηλώσεων, με εξειδικευμένο προσωπικό που σας προσφέρει εκπληκτικό σέρβις και άριστο επαγγελματισμό σας περιμένουν να απολαύσετε την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Το όμορφο σκηνικό μέσα στο οποίο θα εκτυλιχθεί η βραδιά σας είναι απόλυτα συμβατό με το ιδανικό που είχατε στο μυαλό σας για το δικό σας ξεχωριστό event . Επίσης η κλιματιζόμενη αίθουσα μας διαθέτει μεγάλο και άνετο parking για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Όσον αφορά το menu ο έμπειρος σεφ, με φαντασία, δημιουργικό πνεύμα μέσα σε μια υπερσύγχρονη τελευταίας τεχνολογίας κουζίνα φέρνει στο πιάτο σας προσεγμένες γευστικές επιλογές, προσαρμοσμένες ειδικά στις ανάγκες της δικής σας βραδιάς και με την ευχέρεια της δικής σας επιλογής στα πλούσια μενού μας .

Εσείς απλά εμπιστευτείτε μας τα όνειρα σας . Εμείς θα σας τα πραγματοποιήσουμε!